Bog & idéThorkild Nielsen

Bøger skrevet af Thorkild Nielsen

Læs mere om Thorkild Nielsen
1 produkter
1 produkter
Mad, mennesker og måltider
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mad, mennesker og måltiderBente Halkier
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Mad, mennesker og måltider

Mere om Thorkild Nielsen

Hvis du leder efter en bog af Thorkild Nielsen, har du et bredt sortiment på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Nielsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mad, mennesker og måltider" udgivet af Gyldendal - "Dannelsen af socialdemokratiske foreninger i Hornum og Aars i 1907 " udgivet af Lokalhistorisk Forening for Aars Kommune - "Ind i biologien 7.-8.kl. Danske dyr" udgivet af Alinea

Bøger skrevet af Thorkild Nielsen

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Thorkild Nielsen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Nielsens bøger kommer i et udvalg af formater. Nielsens bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Mad, mennesker og måltider" af Thorkild Nielsen

Hos Bog & idé er "Mad, mennesker og måltider" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Dannelsen af socialdemokratiske foreninger i Hornum og Aars i 1907 " af Thorkild Nielsen

Det er muligt at købe Thorkild Nielsens "Dannelsen af socialdemokratiske foreninger i Hornum og Aars i 1907 " som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lokalhistorisk Forening for Aars Kommune.
Detaljer
Fulde navn:
Thorkild Nielsen