Bog & idéThorsten Braun

Bøger skrevet af Thorsten Braun

Læs mere om Thorsten Braun
1 produkter
1 produkter
Styring og ledelse af professionelle i den offentlige sektor
BOEGERTILSTAERKPRIS
Styring og ledelse af professionelle i den offentlige sektorMatilde Høybye-Mortensen
305,96 DKK
Hæftet
(0)
Styring og ledelse af professionelle i den offentlige sektor

Mere om Thorsten Braun

Hos Bog & idé kan du blot bestille en enkelt bog af Thorsten Braun. Det er "Styring og ledelse af professionelle i den offentlige sektor". Det er Gyldendal, der har publiceret den på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Thorsten Brauns "Styring og ledelse af professionelle i den offentlige sektor"

Hos Bog & idé er "Styring og ledelse af professionelle i den offentlige sektor" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Braun, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Thorsten Braun