Bog & idéThue Bisgaard

Bøger skrevet af Thue Bisgaard

Læs mere om Thue Bisgaard
1 produkter
1 produkter
Basisbog i medicin og kirurgi
Basisbog i medicin og kirurgiSøren Schwartz Sørensen
1139,95 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i medicin og kirurgi

Mere om Thue Bisgaard

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Thue Bisgaard. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Bisgaards bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Basisbog i medicin og kirurgi" udgivet af - - "Basisbog i medicin og kirurgi" udgivet af Gyldendal

Bøger af Thue Bisgaard

Thue Bisgaard har to bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Bisgaards bøger kommer blot som indbundet. Bøgerne af Bisgaard er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Basisbog i medicin og kirurgi" af Thue Bisgaard

"Basisbog i medicin og kirurgi" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er -, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Basisbog i medicin og kirurgi" af Thue Bisgaard

"Basisbog i medicin og kirurgi" er tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Thue Bisgaard