Bog & idéThukydid/overs. M.Cl. Gertz

Bøger skrevet af Thukydid/overs. M.Cl. Gertz

Læs mere om Thukydid/overs. M.Cl. Gertz
3 produkter
3 produkter
Thukydides's Historie II
BOEGERTILSTAERKPRIS
Thukydides's Historie IIThukydid/overs. M.Cl. Gertz
157,66 DKK
Hæftet
(0)
Thukydides's Historie II
Thukydides's Historie III
BOEGERTILSTAERKPRIS
Thukydides's Historie IIIThukydid/overs. M.Cl. Gertz
157,66 DKK
Hæftet
(0)
Thukydides's Historie III
Thukydides's Historie I
BOEGERTILSTAERKPRIS
Thukydides's Historie IThukydid/overs. M.Cl. Gertz
157,66 DKK
Hæftet
(0)
Thukydides's Historie I

Mere om Thukydid/overs. M.Cl. Gertz

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Thukydid/overs. M.Cl. Gertz. På listen nedenfor ser du de nyeste af Gertz' bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Thukydides's Historie II" udgivet af Forlaget Atalante IVS - "Thukydides's Historie I" udgivet af Forlaget Atalante IVS - "Thukydides's Historie III" udgivet af Forlaget Atalante IVS

Thukydid/overs. M.Cl. Gertz' bøger

Du kan finde tre bøger af Thukydid/overs. M.Cl. Gertz her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Gertz' bøger fås bare som hæftet. Bøgerne af Gertz er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Forlaget Atalante IVS.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Thukydides's Historie II" af Thukydid/overs. M.Cl. Gertz

Det er muligt at købe Thukydid/overs. M.Cl. Gertz' "Thukydides's Historie II" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Atalante IVS.

Thukydid/overs. M.Cl. Gertz "Thukydides's Historie I"

Det er muligt at købe Thukydid/overs. M.Cl. Gertz' "Thukydides's Historie I" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Forlaget Atalante IVS, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Thukydid/overs. M.Cl. Gertz