Bog & idéTice Cin

Bøger skrevet af Tice Cin

Læs mere om Tice Cin
1 produkter
1 produkter
Keeping the House
STREAM
Keeping the HouseTice Cin
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Keeping the House

Mere om Tice Cin

Der er blot én bog af Tice Cin tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Keeping the House". Det er SAGA Egmont, der har udgivet den på engelsk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Tice Cins "Keeping the House"

Hos Bog & idé er "Keeping the House" tilgængelig som lydbog. Tice Cins "Keeping the House" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af SAGA Egmont.

Dette er en også en fantastisk bog fra -, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Tice Cin