Bog & idéTiina Martikainen

Bøger skrevet af Tiina Martikainen

Læs mere om Tiina Martikainen
4 produkter
4 produkter
Jäätyneet kasvot
Jäätyneet kasvotTiina Martikainen
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Jäätyneet kasvot
Surmanpolku
SurmanpolkuTiina Martikainen
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Surmanpolku
Kasvot pinnan alla
Kasvot pinnan allaTiina Martikainen
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Kasvot pinnan alla
Pahan kintereillä
Pahan kintereilläTiina Martikainen
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Pahan kintereillä

Mere om Tiina Martikainen

Her hos Bog & idé ser du et stort udvalg af bøger skrevet af Tiina Martikainen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Martikainen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig fin.
- "Pahan kintereillä" i serien "Hanna Vainio" udgivet af SAGA Egmont - "Surmanpolku" i serien "Hanna Vainio" udgivet af SAGA Egmont - "Kasvot pinnan alla " i serien "Hanna Vainio" udgivet af SAGA Egmont - "Jäätyneet kasvot" i serien "Hanna Vainio" udgivet af SAGA Egmont

Bøger af Tiina Martikainen

Du kan finde fire bøger af Tiina Martikainen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan kun finde Martikainens bøger som lydbog. Martikainens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af SAGA Egmont.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Pahan kintereillä" af Tiina Martikainen

Det er muligt at købe Tiina Martikainens "Pahan kintereillä" som lydbog. Tiina Martikainens "Pahan kintereillä" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er på farten. Bogen er en del af serien "Hanna Vainio". Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på fin.

Tiina Martikainen "Surmanpolku"

Hos Bog & idé er "Surmanpolku" tilgængelig som lydbog. Fordelen ved at have Tiina Martikainens "Surmanpolku" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har fuldendt dit køb. Bogen er med i Martikainens serie "Hanna Vainio". Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på fin.
Detaljer
Fulde navn:
Tiina Martikainen