Bog & idéTilde Mette Juul

Bøger skrevet af Tilde Mette Juul

Læs mere om Tilde Mette Juul
2 produkter
2 produkter
Unges motivation og læring
Unges motivation og læringNoemi Katznelson
269,95 DKK
Hæftet
(0)
Unges motivation og læring
Ung og ordblind
Ung og ordblindTilde Mette Juul
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Ung og ordblind

Mere om Tilde Mette Juul

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger fra Tilde Mette Juul. På listen nedenfor har du Juuls nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Unges motivation og læring" udgivet af Gyldendal - "Ung og ordblind" udgivet af Roskilde Universitetsforlag - "Unges motivation og læring" udgivet af Gyldendal

Bøger af Tilde Mette Juul

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Tilde Mette Juul hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan kun købe bøgerne fra Juul som hæftet. Juuls bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Tilde Mette Juuls "Unges motivation og læring"

Hos Bog & idé er "Unges motivation og læring" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Tilde Mette Juul "Ung og ordblind"

"Ung og ordblind" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Roskilde Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Tilde Mette Juul