Bog & idéTim Burford

Bøger skrevet af Tim Burford

Læs mere om Tim Burford
3 produkter
3 produkter
Uzbekistan
UzbekistanSophie Ibbotson
259,95 DKK
Hæftet
(0)
Uzbekistan
Georgia
GeorgiaTim Burford
259,95 DKK
Hæftet
(0)
Georgia
Bratislava
BratislavaLucy Mallows
189,95 DKK
Hæftet
(0)
Bratislava

Mere om Tim Burford

Hvis du søger en bog af Tim Burford, tilbyder vi et bredt udbud til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Burford.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Bratislava" udgivet af Bradt Travel Guides - "Georgia" udgivet af Bradt Travel Guides - "Uruguay" udgivet af Bradt Publications - "Uzbekistan" udgivet af Bradt Travel Guides - "Wales" i serien "Rough Guide" udgivet af Rough Guides - "Georgia" i serien "Bradt Travel Guides" udgivet af Bradt Travel Guides - "Uruguay" i serien "Bradt Travel Guides" udgivet af Bradt Travel Guides - "Georgia" i serien "Bradt Travel Guides" udgivet af Bradt Travel Guides - "Chile Highlights" i serien "Bradt Travel Guides" udgivet af Bradt Travel Guides - "Uruguay" i serien "Bradt Travel Guides" udgivet af Bradt Travel Guides

Mere om Tim Burfords bøger

Tim Burford har ti bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Tim Burford fås i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Burford publiceret i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Tim Burfords "Bratislava"

Det er muligt at købe Tim Burfords "Bratislava" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Bradt Travel Guides, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.

"Georgia" af Tim Burford

Endnu en af Tim Burford fantastiske bøger, som er værd at læse. Det er Bradt Travel Guides, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Tim Burford