Bog & idéTim Jensen - DACOREC

Bøger skrevet af Tim Jensen - DACOREC

Læs mere om Tim Jensen - DACOREC
1 produkter
1 produkter
Gyldendals religionshistorie
BOEGERTILSTAERKPRIS
Gyldendals religionshistorieTim Jensen - DACOREC
456,46 DKK
Indbundet
(0)
Gyldendals religionshistorie

Mere om Tim Jensen - DACOREC

Der findes mange bøger af Tim Jensen - DACOREC til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra DACOREC.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Religionsforskningen før og nu" udgivet af Gyldendal - "Horisont - grundbog i religion" udgivet af Gyldendal - "Gyldendals religionshistorie" udgivet af Gyldendal

Bøger af Tim Jensen - DACOREC

Du kan bestille tre bøger af Tim Jensen - DACOREC her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. DACOREC's bøger fås i et udvalg af formater. Bøgerne af DACOREC er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Tim Jensen - DACOREC's "Religionsforskningen før og nu"

Det er muligt at købe Tim Jensen - DACOREC's "Religionsforskningen før og nu" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Tim Jensen - DACOREC "Horisont - grundbog i religion"

Det er muligt at købe Tim Jensen - DACOREC's "Horisont - grundbog i religion" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Tim Jensen - DACOREC