Bog & idéTim Jensen

Bøger skrevet af Tim Jensen

Læs mere om Tim Jensen
1 produkter
1 produkter
Gyldendals religionshistorie
BOEGERTILSTAERKPRIS
Gyldendals religionshistorieTim Jensen - DACOREC
456,46 DKK
Indbundet
(0)
Gyldendals religionshistorie

Mere om Tim Jensen

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Tim Jensen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Jensens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Gyldendals religionshistorie " udgivet af Gyldendal - "Religionsforskningen før og nu" udgivet af Gyldendal - "Horisont - grundbog i religion" udgivet af Gyldendal - "Gyldendals religionshistorie" udgivet af Gyldendal - "Religion; eksistens og sygepleje" i serien "Lærebog for sygeplejestuderende" udgivet af Gyldendal

Bøger af Tim Jensen

Der er fem tilgængelige bøger af Tim Jensen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Jensens bøger fås i udvalgte formater. Tim Jensen bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Tim Jensens "Gyldendals religionshistorie "

Hos Bog & idé er "Gyldendals religionshistorie " tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Religionsforskningen før og nu" af Tim Jensen

Det er muligt at købe Tim Jensens "Religionsforskningen før og nu" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Tim Jensen