Bog & idéTimo Klindt Bohni & Frank Iversen

Bøger skrevet af Timo Klindt Bohni & Frank Iversen

Læs mere om Timo Klindt Bohni & Frank Iversen
1 produkter
1 produkter
Frisættende ledelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Frisættende ledelseMads Ole Dall
323,96 DKK
Hæftet
(0)
Frisættende ledelse

Mere om Timo Klindt Bohni & Frank Iversen

Timo Klindt Bohni & Frank Iversen har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Frisættende ledelse". Det er Frydenlund, der har publiceret den på dansk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Timo Klindt Bohni & Frank Iversens "Frisættende ledelse"

Hos Bog & idé er "Frisættende ledelse" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Frydenlund, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Iversen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Timo Klindt Bohni & Frank Iversen