Bog & idéTimothy Malcolm

Bøger skrevet af Timothy Malcolm

Læs mere om Timothy Malcolm
1 produkter
1 produkter
Drive & Hike Appalachian Trail
Drive & Hike Appalachian TrailTimothy Malcolm
269,95 DKK
Hæftet
(0)
Drive & Hike Appalachian Trail

Mere om Timothy Malcolm

Du kan kun bestille en enkelt bog af Timothy Malcolm her hos Bog & idé. Det er "Drive & Hike Appalachian Trail". Den er publiceret af Avalon Travel Publishing på engelsk. "Drive & Hike Appalachian Trail" er desuden tilknyttet serien "Moon Handbooks".

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Timothy Malcolms "Drive & Hike Appalachian Trail"

"Drive & Hike Appalachian Trail" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Moon Handbooks". Det er Avalon Travel Publishing, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.

Dette er en også en skøn bog fra Malcolm, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Timothy Malcolm