Bog & idéTina Beermann

Bøger skrevet af Tina Beermann

Læs mere om Tina Beermann
1 produkter
1 produkter
Ernæring - Hånden på hjertet
Ernæring - Hånden på hjertetMette Holst
529,95 DKK
Indbundet
(0)
Ernæring - Hånden på hjertet

Mere om Tina Beermann

Her hos Bog & idé finder du et bredt udvalg af bøger skrevet af Tina Beermann. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Beermann.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ernæring - Hånden på hjertet" i serien "Hånden på hjertet" udgivet af Gyldendal - "Ernæring - Hånden på hjertet" i serien "Hånden på hjertet" udgivet af Munksgaard

Bøger skrevet af Tina Beermann

Tina Beermann har to bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Beermann som indbundet. Beermanns bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Ernæring - Hånden på hjertet" af Tina Beermann

Det er muligt at købe Tina Beermanns "Ernæring - Hånden på hjertet" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i serien "Hånden på hjertet". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Tina Beermann "Ernæring - Hånden på hjertet"

Hos Bog & idé er "Ernæring - Hånden på hjertet" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i Beermanns serie "Hånden på hjertet". Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Tina Beermann