Bog & idéTina Bering Keiding

Bøger skrevet af Tina Bering Keiding

Læs mere om Tina Bering Keiding
5 produkter
5 produkter
Didaktikhåndbogen
BOEGERTILSTAERKPRIS
DidaktikhåndbogenHans Jørgen Kristensen
458,96 DKK
Bog
(1)
Didaktikhåndbogen
Det lærende menneske
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det lærende menneskePeter Brodersen
224,96 DKK
Bog
(1)
Det lærende menneske
Undervisning mellem hensigt og uforudsigelighed
BOEGERTILSTAERKPRIS
Undervisning mellem hensigt og uforudsigelighedAne Qvortrup og Tina Bering Keiding
377,96 DKK
Paperback
(1)
Undervisning mellem hensigt og uforudsigelighed
Studieaktivitetsmodellen
StudieaktivitetsmodellenTina Bering Keiding
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Studieaktivitetsmodellen
Systemteori og didaktik
Systemteori og didaktikTina Bering Keiding
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Systemteori og didaktik

Mere om Tina Bering Keiding

Der findes flere bøger skrevet af Tina Bering Keiding tilgængelig her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Keidings udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det lærende menneske" udgivet af Gyldendal - "Formålsdrevet uddannelse og undervisning" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo Forlag - "Undervisning mellem hensigt og uforudsigelighed " i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo - "Didaktikhåndbogen" udgivet af Gyldendal - "Studieaktivitetsmodellen" udgivet af Gyldendal - "Systemteori og didaktik" udgivet af Gyldendal - "Læringsteori og didaktik" udgivet af Gyldendal - "Interaktion og læring" i serien "Unge Pædagogers serie.¤Konstruktivistiske byggesten." udgivet af Unge Pædagoger

Bøger af Tina Bering Keiding

Der er otte tilgængelige udgivelser af Tina Bering Keiding hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan bestille Tina Bering Keiding bøger i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Keiding inddelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Det lærende menneske" af Tina Bering Keiding

Det er muligt at købe Tina Bering Keidings "Det lærende menneske" som bog. Glæd dig til at nyde denne skønne bog fra Tina Bering Keiding. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Formålsdrevet uddannelse og undervisning" af Tina Bering Keiding

"Formålsdrevet uddannelse og undervisning" kan købes som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er med i Keidings serie "Undervisning og læring". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dafolo Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Tina Bering Keiding