Bog & idéTina Bømler

Bøger skrevet af Tina Bømler

Læs mere om Tina Bømler
4 produkter
4 produkter
Det sociale arbejdes organisering
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det sociale arbejdes organiseringTina Bømler
206,96 DKK
Hæftet
(0)
Det sociale arbejdes organisering
Fra socialstat til kontrolstat
Fra socialstat til kontrolstatTina Bømler
229,95 DKK
Hæftet
(0)
Fra socialstat til kontrolstat
Sociale problemer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sociale problemerMads Uffe Pedersen
296,96 DKK
Hæftet
(0)
Sociale problemer
Når de syge skal arbejde
BOEGERTILSTAERKPRIS
Når de syge skal arbejdeTina Bømler
179,96 DKK
Hæftet
(0)
Når de syge skal arbejde

Mere om Tina Bømler

Der findes en del bøger af Tina Bømler til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Bømler.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sociale organisationer i en omstillingstid" udgivet af HansReitzels - "Når de syge skal arbejde" udgivet af Gyldendal - "E-BOG. SOCIALE ORGANISATIONER I.. HRF" udgivet af Gyldendal Akademisk A/S - "Når samfundet udstøder" udgivet af HansReitzels - "Det sociale arbejdes organisering" udgivet af Gyldendal - "Sociale problemer" udgivet af Gyldendal - "Fra socialstat til kontrolstat" udgivet af Gyldendal - "Sociale organisationer i en omstillingstid" udgivet af Gyldendal

Mere om Tina Bømlers bøger

Der er otte tilgængelige udgivelser af Tina Bømler hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bømlers bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Bømler er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Sociale organisationer i en omstillingstid" af Tina Bømler

Hos Bog & idé er "Sociale organisationer i en omstillingstid" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HansReitzels.

"Når de syge skal arbejde" af Tina Bømler

Hos Bog & idé er "Når de syge skal arbejde" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Tina Bømler