Bog & idéTina Enghoff

Bøger skrevet af Tina Enghoff

Læs mere om Tina Enghoff
2 produkter
2 produkter
Displaced
DisplacedTina Enghoff
299,95 DKK
Hæftet
(1)
Displaced
Fra en tid
Fra en tidTina Enghoff
99,95 DKK
Indbundet
(0)
Fra en tid

Mere om Tina Enghoff

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Tina Enghoff. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Enghoff.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Tina Enghoffs bøger tilbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Displaced" udgivet af Forlaget Vandkunsten - "Hate is" udgivet af Vandkunsten - "Had er" udgivet af Forlaget Vandkunsten - "Isolation" udgivet af Vandkunsten - "Isolation" udgivet af Forlaget Vandkunsten - "Migrant Documents" udgivet af Vandkunsten - "Syv" udgivet af Forlaget Vandkunsten - "Seven years" udgivet af Forlaget Vandkunsten - "Fra en tid " udgivet af Rhodos

Mere om Tina Enghoffs bøger

Der er ni tilgængelige udgivelser af Tina Enghoff hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Tina Enghoff fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Enghoff er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Tina Enghoffs "Displaced"

Hos Bog & idé er "Displaced" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Forlaget Vandkunsten, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Hate is" af Tina Enghoff

Hos Bog & idé er "Hate is" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Vandkunsten, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Tina Enghoff