Bog & idéTina Hansen

Bøger skrevet af Tina Hansen

Læs mere om Tina Hansen
2 produkter
2 produkter
Styrk projektarbejdet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Styrk projektarbejdetTrine Dich
260,96 DKK
Hæftet
(0)
Styrk projektarbejdet
Group-projects in a Problem-oriented Setting
BOEGERTILSTAERKPRIS
Group-projects in a Problem-oriented SettingVagn Olsen
305,96 DKK
Hæftet
(0)
Group-projects in a Problem-oriented Setting

Mere om Tina Hansen

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Tina Hansen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Hansen.
Bøgerne fra Tina Hansen kan købes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Mørkets gerninger" udgivet af Forlaget Petunia - "Bag lukkede døre " i serien "Virkelighedens verden" udgivet af Vinten - "Bag lukkede døre " i serien "Virkelighedens verden" udgivet af Egmont Wangel - "Bag lukkede døre" i serien "Virkelighedens verden" udgivet af Lademann - "Styrk projektarbejdet, 3. udgave" udgivet af Samfundslitteratur - "Skattemæssige problemer ved forbedringer/vedligeholdelse af fast ejendom" udgivet af REVIFORA Thomson - "Styrk projektarbejdet, 3. udgave" udgivet af Samfundslitteratur - "Group-projects in a Problem-oriented Setting" udgivet af Biofolia - "Styrk projektarbejdet" udgivet af Biofolia

Mere om Tina Hansens bøger

Tina Hansen har ni bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Tina Hansen bøger i samtlige formater. Tina Hansen bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Mørkets gerninger" af Tina Hansen

"Mørkets gerninger" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Petunia.

Tina Hansen "Bag lukkede døre "

Hos Bog & idé er "Bag lukkede døre " tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er med i serien "Virkelighedens verden". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Vinten.
Detaljer
Fulde navn:
Tina Hansen