Bog & idéTina Holm Nyland

Bøger skrevet af Tina Holm Nyland

Læs mere om Tina Holm Nyland
2 produkter
2 produkter
Kognitiv terapi. Spiseforstyrrelser
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kognitiv terapi. SpiseforstyrrelserAllan Blaabjerg
278,96 DKK
Hæftet
(0)
Kognitiv terapi. Spiseforstyrrelser
Kognitiv terapi
Kognitiv terapiHjalti Jonsson
589,95 DKK
Indbundet
(0)
Kognitiv terapi

Mere om Tina Holm Nyland

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Tina Holm Nyland. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Nyland.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kognitiv adfærdsterapeutisk gruppeterapi" udgivet af Gyldendal - "Kognitiv terapi. Spiseforstyrrelser" udgivet af Gyldendal - "Kognitiv terapi" udgivet af Gyldendal

Mere om Tina Holm Nylands bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Tina Holm Nyland hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Tina Holm Nyland kan købes i forskellige formater. Nylands bøger er desuden lavet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Tina Holm Nylands "Kognitiv adfærdsterapeutisk gruppeterapi"

"Kognitiv adfærdsterapeutisk gruppeterapi" er til salg som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Tina Holm Nyland "Kognitiv terapi. Spiseforstyrrelser"

"Kognitiv terapi. Spiseforstyrrelser" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Tina Holm Nyland