Bog & idéTina Kaae Holm

Bøger skrevet af Tina Kaae Holm

Læs mere om Tina Kaae Holm
1 produkter
1 produkter
Telerehabilitering
TelerehabiliteringKristian Kidholm
319,95 DKK
Hæftet
(0)
Telerehabilitering

Mere om Tina Kaae Holm

Du kan kun bestille en enkelt bog af Tina Kaae Holm her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Telerehabilitering". Det er Gyldendal, der har publiceret den på dansk. "Telerehabilitering" er desuden udgivet i serien "Ergo/fys Munksgaard".

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Tina Kaae Holms "Telerehabilitering"

Hos Bog & idé er "Telerehabilitering" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Ergo/fys Munksgaard". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Tina Kaae Holm skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Tina Kaae Holm