Bog & idéTina Mikkelsen

Bøger skrevet af Tina Mikkelsen

Læs mere om Tina Mikkelsen
2 produkter
2 produkter
Du er langtfra tæt på
Du er langtfra tæt påTina Mikkelsen
90,95 DKK
e-bog
(0)
Du er langtfra tæt på
Hjerteskoven
HjerteskovenTina Mikkelsen
224,95 DKK
e-bog
(0)
Hjerteskoven

Mere om Tina Mikkelsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger af Tina Mikkelsen. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Mikkelsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Du er langtfra tæt på" i serien "Serie 5" udgivet af Jorinde & Joringel - "Hjerteskoven" udgivet af Facet - "Du er langtfra tæt på " i serien "Serie 5" udgivet af Jorinde & Joringel - "Hjerteskoven" udgivet af Facet

Bøger af Tina Mikkelsen

Der er fire tilgængelige bøger af Tina Mikkelsen hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Mikkelsens bøger kommer i samtlige formater. Mikkelsens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Tina Mikkelsens "Du er langtfra tæt på"

Det er muligt at købe Tina Mikkelsens "Du er langtfra tæt på" som e-bog. "Du er langtfra tæt på" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af serien "Serie 5". Det er Jorinde & Joringel, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Hjerteskoven" af Tina Mikkelsen

Det er muligt at købe Tina Mikkelsens "Hjerteskoven" som e-bog. Hvis du køber "Hjerteskoven" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Facet.
Detaljer
Fulde navn:
Tina Mikkelsen