Bog & idéTina Nevala

Bøger skrevet af Tina Nevala

Læs mere om Tina Nevala
1 produkter
1 produkter
Hele vejen til dig
STREAM
Hele vejen til digTina Nevala
129,95 DKK
Lydbog
(10)
Hele vejen til dig

Mere om Tina Nevala

Tina Nevala har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Hele vejen til dig". Det er People's, der har udgivet den på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Tina Nevalas "Hele vejen til dig"

"Hele vejen til dig" kan købes som lydbog. Tina Nevalas "Hele vejen til dig" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er på farten. Det er People's, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Tina Nevala skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Tina Nevala