Bog & idéTina Risager (red.)

Bøger skrevet af Tina Risager (red.)

Læs mere om Tina Risager (red.)
2 produkter
2 produkter
Borgernær Sygepleje, 2. udgave
Borgernær Sygepleje, 2. udgaveTina Risager (red.)
399,95 DKK
Hardback
(0)
Borgernær Sygepleje, 2. udgave
Ledelse i demensomsorgen
Ledelse i demensomsorgenTina Risager (red.)
489,95 DKK
Hæftet
(0)
Ledelse i demensomsorgen

Mere om Tina Risager (red.)

Der er kun én bog af Tina Risager (red.) tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Borgernær sygepleje". Det er FADL's Forlag, der har udgivet den på dansk.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Borgernær sygepleje" af Tina Risager (red.)

"Borgernær sygepleje" er tilgængelig online som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Det er FADL's Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Tina Risager (red.) skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Tina Risager (red.)