Bog & idéTina Rode Melbye

Bøger skrevet af Tina Rode Melbye

Læs mere om Tina Rode Melbye
4 produkter
4 produkter
Grundforløb 2. Sosu (uden iBog)
Grundforløb 2. Sosu (uden iBog)Mette Vang
609,95 DKK
Indbundet
(0)
Grundforløb 2. Sosu (uden iBog)
Grundforløb 2. Sosu (uden iBog)
Grundforløb 2. Sosu (uden iBog)Elin Kristensen
609,95 DKK
Indbundet
(0)
Grundforløb 2. Sosu (uden iBog)
Personlig hjælp, omsorg og pleje (SSH) (med iBog)
Personlig hjælp, omsorg og pleje (SSH) (med iBog)Anja Semke
839,95 DKK
Indbundet
(1)
Personlig hjælp, omsorg og pleje (SSH) (med iBog)
Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II (med iBog)
Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II (med iBog)Anja Semke
1579,95 DKK
Indbundet
(0)
Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II (med iBog)

Mere om Tina Rode Melbye

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Tina Rode Melbye. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bogudgivelser fra Melbye.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II" i serien "Sosuserien¤SSA" udgivet af Gyldendal - "Sosu - Trin 1" i serien "Sosuserien" udgivet af Munksgaard - "Personlig hjælp, omsorg og pleje (SSH) " i serien "Sosuserien¤SSH" udgivet af Gyldendal - "Grundforløb 2. Sosu" udgivet af Gyldendal - "Sosu - Trin 1" i serien "Sosuserien" udgivet af Munksgaard - "Grundforløb 2. Sosu" udgivet af Munksgaard

Bøger skrevet af Tina Rode Melbye

Tina Rode Melbye har seks bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Tina Rode Melbye fås i forskellige formater. Melbye har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Tina Rode Melbyes "Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II"

Hos Bog & idé er "Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er en del af Melbyes serie "Sosuserien¤SSA". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Tina Rode Melbye "Sosu - Trin 1"

"Sosu - Trin 1" er til salg som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er en del af serien "Sosuserien". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Tina Rode Melbye