Bog & idéTina Therkildsen

Bøger skrevet af Tina Therkildsen

Læs mere om Tina Therkildsen
1 produkter
1 produkter
Sammen om dansk
Sammen om danskTina Therkildsen
489,95 DKK
EBOG
(1)
Sammen om dansk

Mere om Tina Therkildsen

Der findes en del bøger af Tina Therkildsen til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Therkildsens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sammen om dansk" udgivet af Dafolo A/S - "Sammen om dansk" udgivet af Dafolo

Bøger skrevet af Tina Therkildsen

Tina Therkildsen har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Tina Therkildsen bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Therkildsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Tina Therkildsens "Sammen om dansk"

"Sammen om dansk" kan købes online som ebog. "Sammen om dansk" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Dafolo A/S, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Tina Therkildsen "Sammen om dansk"

Det er muligt at købe Tina Therkildsens "Sammen om dansk" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Dafolo, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Tina Therkildsen