Bog & idéTina Werborg

Bøger skrevet af Tina Werborg

Læs mere om Tina Werborg
3 produkter
3 produkter
Garderobemanifestet
BOEGERTILSTAERKPRIS
GarderobemanifestetTina Werborg
207,46 DKK
Hæftet
(0)
Garderobemanifestet
Garderobemanifestet
STREAM
GarderobemanifestetTina Werborg
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Garderobemanifestet
Garderobemanifestet
GarderobemanifestetTina Werborg
119,95 DKK
EBOG
(0)
Garderobemanifestet

Mere om Tina Werborg

Her hos Bog & idé ser du et stort udvalg af bøger af Tina Werborg. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Werborgs nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Garderobemanifestet" udgivet af People's - "Garderobemanifestet" udgivet af People'sPress

Bøger af Tina Werborg

Du kan finde to bøger af Tina Werborg her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Tina Werborg kommer i forskellige formater. Werborgs bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Garderobemanifestet" af Tina Werborg

"Garderobemanifestet" er tilgængelig online som lydbog. Med Tina Werborgs "Garderobemanifestet" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er People's, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Tina Werborg "Garderobemanifestet"

Hos Bog & idé er "Garderobemanifestet" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af People'sPress.
Detaljer
Fulde navn:
Tina Werborg