Bog & idéTine Jensen

Bøger skrevet af Tine Jensen

Læs mere om Tine Jensen
1 produkter
1 produkter
Børn i vanskeligheder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Børn i vanskelighederDorte Kousholt
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Børn i vanskeligheder

Mere om Tine Jensen

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger af Tine Jensen. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Jensen.
Bøgerne fra Tine Jensen kan skaffes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "At udvikle et sprog" udgivet af Dafolo - "Will, Works and Values" udgivet af Strandberg Publishing - "Evaluering af Kursus om arbejdsmiljø i bygge- og anlægsarbejdet " udgivet af Arbejdsmiljøfondet - "Alle tiders landskab" udgivet af Arkitekt Kristine Jensens Tegnestue - "Fra hjerne til hjerte" udgivet af Mellemgaard - "De interpersonelle betingelser for den kommunikative udvikling og omvendt" i serien "Kognition & Pædagogik" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Sangen har lysning" udgivet af Turbine - "Vilje, viden og værdier" udgivet af Strandberg Publishing - "Development of self in culture" udgivet af Aalborg University Press - "Børn i vanskeligheder" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag

Bøger af Tine Jensen

Der er ti tilgængelige bøger af Tine Jensen hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Tine Jensen kan købes i flere formater. Jensen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Tine Jensens "At udvikle et sprog"

Hos Bog & idé er "At udvikle et sprog" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo.

Tine Jensen "Will, Works and Values"

"Will, Works and Values" er til salg som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Strandberg Publishing , der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Tine Jensen