Bog & idéTine Korse

Bøger skrevet af Tine Korse

Læs mere om Tine Korse
1 produkter
1 produkter
Tårne-Rose
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tårne-RoseTine Korse
141,06 DKK
Hardback
(0)
Tårne-Rose

Mere om Tine Korse

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Tine Korse. På listen nedenfor ser du Korses seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Robin Mut" udgivet af Drama - "Robin Mut" udgivet af Drama - "Dracula" udgivet af Drama

Bøger skrevet af Tine Korse

Tine Korse har tre bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Korses bøger fås i samtlige formater. Korses bøger er desuden skrevet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Drama.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Tine Korses "Robin Mut"

"Robin Mut" kan købes som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Korse, kan du godt glæde dig. Det er Drama, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Tine Korse "Robin Mut"

Hos Bog & idé er "Robin Mut" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Drama, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Tine Korse