Bog & idéTine Louise Mundbjerg Eriksen

Bøger skrevet af Tine Louise Mundbjerg Eriksen

Læs mere om Tine Louise Mundbjerg Eriksen
1 produkter
1 produkter
Ledelse i offentlige og private organisationer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ledelse i offentlige og private organisationerAnne Bøllingtoft
251,96 DKK
Hæftet
(1)
Ledelse i offentlige og private organisationer

Mere om Tine Louise Mundbjerg Eriksen

Der er blot én bog af Tine Louise Mundbjerg Eriksen tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Ledelse i offentlige og private organisationer". Den er publiceret af Gyldendal på dansk. "Ledelse i offentlige og private organisationer" er desuden udgivet i serien "Statskundskab".

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Tine Louise Mundbjerg Eriksens "Ledelse i offentlige og private organisationer"

Hos Bog & idé er "Ledelse i offentlige og private organisationer" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Eriksens serie "Statskundskab". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Dette er en også en fantastisk bog fra Eriksen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Tine Louise Mundbjerg Eriksen