Bog & idéTine Mette Gammeltoft

Bøger skrevet af Tine Mette Gammeltoft

Læs mere om Tine Mette Gammeltoft
2 produkter
2 produkter
Sundhedens veje
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sundhedens vejeTine Mette Gammeltoft
278,96 DKK
Hæftet
(0)
Sundhedens veje
Ind i verden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ind i verdenSusanne Højlund Pedersen
365,16 DKK
Hæftet
(0)
Ind i verden

Mere om Tine Mette Gammeltoft

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger af Tine Mette Gammeltoft. På listen nedenfor har du de seneste af Gammeltofts udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ind i verden" udgivet af - - "Sundhedens veje" udgivet af HansReitzels - "Ind i verden" udgivet af Gyldendal - "Sundhedens veje" udgivet af Gyldendal

Tine Mette Gammeltofts bøger

Der er fire tilgængelige udgivelser af Tine Mette Gammeltoft hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Gammeltofts bøger kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Gammeltoft er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Tine Mette Gammeltofts "Ind i verden"

"Ind i verden" er tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er -, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Tine Mette Gammeltoft "Sundhedens veje"

"Sundhedens veje" kan købes online som e-bog (pdf-format). Hvis du køber "Sundhedens veje" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HansReitzels.
Detaljer
Fulde navn:
Tine Mette Gammeltoft