Bog & idéTine Müller Glibstrup

Bøger skrevet af Tine Müller Glibstrup

Læs mere om Tine Müller Glibstrup
2 produkter
2 produkter
Der er liv i historie
Der er liv i historieTine Müller Glibstrup
209,95 DKK
Indbundet
(0)
Der er liv i historie
Historie og livsverden
Historie og livsverdenCarlo Grevy
259,95 DKK
Indbundet
(0)
Historie og livsverden

Mere om Tine Müller Glibstrup

Du kan kun bestille en enkelt bog af Tine Müller Glibstrup her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Der er liv i historie". Den er publiceret af Pendulum på dansk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Der er liv i historie" af Tine Müller Glibstrup

Hos Bog & idé er "Der er liv i historie" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Pendulum.

Endnu en af Tine Müller Glibstrup fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Tine Müller Glibstrup