Bog & idéTine Sommer og Jeppe Brink-Jensen

Bøger skrevet af Tine Sommer og Jeppe Brink-Jensen

Læs mere om Tine Sommer og Jeppe Brink-Jensen
1 produkter
1 produkter
Ansattes immaterielle lrettigheder
Ansattes immaterielle lrettighederJens Schovsbo
419,95 DKK
Indbundet
(0)
Ansattes immaterielle lrettigheder

Mere om Tine Sommer og Jeppe Brink-Jensen

Du kan kun finde en enkelt bog af Tine Sommer og Jeppe Brink-Jensen her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Ansattes immaterielle rettigheder". Den er udgivet af Jurist- og Økonomforbundet på dansk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Tine Sommer og Jeppe Brink-Jensens "Ansattes immaterielle rettigheder"

Det er muligt at købe Tine Sommer og Jeppe Brink-Jensens "Ansattes immaterielle rettigheder" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Jurist- og Økonomforbundet.

Dette er en også en skøn bog fra Brink-Jensen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Tine Sommer og Jeppe Brink-Jensen