Bog & idéTinna C. Nielsen

Bøger skrevet af Tinna C. Nielsen

Læs mere om Tinna C. Nielsen
1 produkter
1 produkter
Motiveret Beskæftigelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Motiveret BeskæftigelseSteffen Rasmussen
58,06 DKK
Hardback
(0)
Motiveret Beskæftigelse

Mere om Tinna C. Nielsen

Du kan kun købe en enkelt bog af Tinna C. Nielsen her hos Bog & idé. Det er "Motiveret Beskæftigelse". Den er udgivet af Socialfagligt Forlag på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Tinna C. Nielsens "Motiveret Beskæftigelse"

Det er muligt at købe Tinna C. Nielsens "Motiveret Beskæftigelse" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Socialfagligt Forlag.

Dette er en også en fantastisk bog fra Nielsen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Tinna C. Nielsen