Bog & idéTinne Hoff Kjeldsen

Bøger skrevet af Tinne Hoff Kjeldsen

Læs mere om Tinne Hoff Kjeldsen
1 produkter
1 produkter
Hvad er matematik
Hvad er matematikTinne Hoff Kjeldsen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Hvad er matematik

Mere om Tinne Hoff Kjeldsen

Hvis du mangler en bog af Tinne Hoff Kjeldsen, tilbyder vi et stort udbud tilgængelig her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Kjeldsens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hvad er matematik" i serien "Hvad er" udgivet af Akademisk Forlag - "Hvad er matematik" i serien "Hvad er" udgivet af Akademisk Forlag - "Hvad er matematik " i serien "Hvad er" udgivet af Saga

Tinne Hoff Kjeldsens bøger

Tinne Hoff Kjeldsen har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Kjeldsens bøger fås i flere formater. Bøgerne af Kjeldsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Tinne Hoff Kjeldsens "Hvad er matematik"

Hos Bog & idé er "Hvad er matematik" tilgængelig som ebog. Med "Hvad er matematik" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af Kjeldsens serie "Hvad er". Det er Akademisk Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Tinne Hoff Kjeldsen "Hvad er matematik"

"Hvad er matematik" findes på den digitale boghylde som ebog. Hvis du køber "Hvad er matematik" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er med i serien "Hvad er". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Akademisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Tinne Hoff Kjeldsen