Bog & idéTino Hoffmann Hyldig

Bøger skrevet af Tino Hoffmann Hyldig

Læs mere om Tino Hoffmann Hyldig
1 produkter
1 produkter
Basisbog i fysioterapi
Basisbog i fysioterapiJane Andreasen
749,95 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i fysioterapi

Mere om Tino Hoffmann Hyldig

Hos Bog & idé kan du kun købe en enkelt bog af Tino Hoffmann Hyldig. Det er "Basisbog i fysioterapi". Den er udgivet af Gyldendal på dansk. "Basisbog i fysioterapi" er desuden tilknyttet serien "Fysio/Munksgaard".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Basisbog i fysioterapi" af Tino Hoffmann Hyldig

"Basisbog i fysioterapi" er tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Bogen er en del af serien "Fysio/Munksgaard". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Hyldig, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Tino Hoffmann Hyldig