Bog & idéTirill Ilebekk Hansen

Bøger skrevet af Tirill Ilebekk Hansen

Læs mere om Tirill Ilebekk Hansen
2 produkter
2 produkter
Klassikere fra Sandness Garn - nyfortolkning af 14 klassiske designs
Klassikere fra Sandness Garn - nyfortolkning af 14 klassiske designsKari Hestnes
279,95 DKK
Hardback
(0)
Klassikere fra Sandness Garn - nyfortolkning af 14 klassiske designs
Strikkeskatter fra Sandnes garn : 5 designere fornyer 14 klassikere
Strikkeskatter fra Sandnes garn : 5 designere fornyer 14 klassikereTirill Ilebekk Hansen
399,95 DKK
Indbundet
(0)
Strikkeskatter fra Sandnes garn : 5 designere fornyer 14 klassikere

Mere om Tirill Ilebekk Hansen

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger af Tirill Ilebekk Hansen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Hansens bogudgivelser.
Bøgerne fra Tirill Ilebekk Hansen findes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Klassikere fra Sandness Garn - nyfortolkning af 14 klassiske designs" udgivet af Turbine - "Strikkeskatter fra Sandnes garn : 5 designere fornyer 14 klassikere" udgivet af Gursli Berg forlag

Tirill Ilebekk Hansens bøger

Der er to tilgængelige bøger af Tirill Ilebekk Hansen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Hansens bøger kommer i flere forskellige formater. Hansens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Tirill Ilebekk Hansens "Klassikere fra Sandness Garn - nyfortolkning af 14 klassiske designs"

"Klassikere fra Sandness Garn - nyfortolkning af 14 klassiske designs" er til salg som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Turbine, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Strikkeskatter fra Sandnes garn : 5 designere fornyer 14 klassikere" af Tirill Ilebekk Hansen

"Strikkeskatter fra Sandnes garn : 5 designere fornyer 14 klassikere" er tilgængelig online som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gursli Berg forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på norsk bokmål.
Detaljer
Fulde navn:
Tirill Ilebekk Hansen