Bog & idéTirill Ilebekk

Bøger skrevet af Tirill Ilebekk

Læs mere om Tirill Ilebekk
1 produkter
1 produkter
Klassikere fra Sandness Garn - nyfortolkning af 14 klassiske designs
Klassikere fra Sandness Garn - nyfortolkning af 14 klassiske designsKari Hestnes
279,95 DKK
Hardback
(0)
Klassikere fra Sandness Garn - nyfortolkning af 14 klassiske designs

Mere om Tirill Ilebekk

Tirill Ilebekk har forskellige bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Ilebekks seneste bogudgivelser.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Tirill Ilebekks bøger kan skaffes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Klassikere fra Sandness Garn - nyfortolkning af 14 klassiske designs" udgivet af Turbine - "Strikkeskatter fra Sandnes garn : 5 designere fornyer 14 klassikere" udgivet af Gursli Berg forlag

Bøger skrevet af Tirill Ilebekk

Du kan finde to bøger af Tirill Ilebekk her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan bestille Tirill Ilebekk bøger i udvalgte formater. Ilebekks bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Tirill Ilebekks "Klassikere fra Sandness Garn - nyfortolkning af 14 klassiske designs"

Det er muligt at købe Tirill Ilebekks "Klassikere fra Sandness Garn - nyfortolkning af 14 klassiske designs" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Turbine.

Tirill Ilebekk "Strikkeskatter fra Sandnes garn : 5 designere fornyer 14 klassikere"

"Strikkeskatter fra Sandnes garn : 5 designere fornyer 14 klassikere" kan købes som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Gursli Berg forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på norsk bokmål.
Detaljer
Fulde navn:
Tirill Ilebekk