Bog & idéTobias Faber

Bøger skrevet af Tobias Faber

Læs mere om Tobias Faber
2 produkter
2 produkter
SCANDINAVIAN MODERN HOUSES 1
BOEGERTILSTAERKPRIS
SCANDINAVIAN MODERN HOUSES 1Tobias Faber
323,66 DKK
Indbundet
(0)
SCANDINAVIAN MODERN HOUSES 1
Lågekalender Marias lille æsel
Lågekalender Marias lille æselGunhild Sehlin
169,95 DKK
(0)
Lågekalender Marias lille æsel

Mere om Tobias Faber

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger skrevet af Tobias Faber. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Fabers nyeste bøger.
Bøgerne fra Tobias Faber kan skaffes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Utzons egne huse" udgivet af Arkitektens Forlag - "København før og nu - og aldrig Amalienborgkvarteret " udgivet af Søren Fogtdal - "Karen og Ebbe Clemmensens eget hus" udgivet af Realea - "Danish architecture since 1754" udgivet af Arkitektens Forlag - "Dansk arkitektur siden 1754" udgivet af Arkitektens Forlag - "Utzon´s own houses" i serien "The Utzon library" udgivet af Danish Architectural Press - "Scandinavian modern houses" udgivet af Living Architecture

Bøger af Tobias Faber

Der er syv tilgængelige bøger af Tobias Faber hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Du kan købe Tobias Faber bøger i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Faber skrevet i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Utzons egne huse" af Tobias Faber

"Utzons egne huse" er tilgængelig online som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Arkitektens Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Tobias Faber "København før og nu - og aldrig Amalienborgkvarteret "

"København før og nu - og aldrig Amalienborgkvarteret " er tilgængelig online som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Søren Fogtdal.
Detaljer
Fulde navn:
Tobias Faber