Bog & idéToke Bek

Bøger skrevet af Toke Bek

Læs mere om Toke Bek
4 produkter
4 produkter
Diabetes
BOEGERTILSTAERKPRIS
DiabetesAnders Perner
332,96 DKK
Hæftet
(0)
Diabetes
Basisbog i sygdomslære
BOEGERTILSTAERKPRIS
Basisbog i sygdomslæreMarie Seibæk
719,96 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i sygdomslære
Øjensygdomme, 3. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Øjensygdomme, 3. udgaveToke Bek
413,96 DKK
Hæftet
(0)
Øjensygdomme, 3. udgave
Øjensygdomme
ØjensygdommeToke Bek
219,95 DKK
EBOG
(0)
Øjensygdomme

Mere om Toke Bek

Der findes forskellige bøger skrevet af Toke Bek på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Beks bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Øjensygdomme" udgivet af Fadl's Forlag - "Diabetes" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i sygdomslære" udgivet af Gyldendal - "Øjensygdomme" udgivet af FADL - "Kvalitetsudvikling i praksis" udgivet af Munksgaard - "Øjensygdomme" udgivet af FADL's Forlag - "Diabetes" udgivet af Gyldendal - "Kvalitetsudvikling i praksis" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i sygdomslære" udgivet af Gyldendal - "Diabetes" udgivet af Gyldendal Akademisk

Bøger af Toke Bek

Toke Bek har ti bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Toke Bek fås i forskellige formater. Beks bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Toke Beks "Øjensygdomme"

Det er muligt at købe Toke Beks "Øjensygdomme" som ebog. "Øjensygdomme" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Fadl's Forlag.

Toke Bek "Diabetes"

"Diabetes" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Toke Bek