Bog & idéTom Becker

Bøger skrevet af Tom Becker

Læs mere om Tom Becker
1 produkter
1 produkter
Når de andre sover
Når de andre soverTom Becker
49,95 DKK
EBOG
(0)
Når de andre sover

Mere om Tom Becker

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger fra Tom Becker. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Becker.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Darkside" i serien "Darkside" udgivet af Flachs - "Opgøret" udgivet af Flachs - "Blod " i serien "Darkside" udgivet af Flachs - "Nedtælling" i serien "Darkside" udgivet af Flachs - "Vildspor" i serien "Darkside" udgivet af Flachs - "Når de andre sover" udgivet af Flachs

Bøger skrevet af Tom Becker

Tom Becker har seks bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Du kan finde Tom Becker bøger i udvalgte formater. Beckers bøger er desuden udgivet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Flachs.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Darkside" af Tom Becker

Hos Bog & idé er "Darkside" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er en del af Beckers serie "Darkside". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Flachs.

Tom Becker "Opgøret"

Det er muligt at købe Tom Beckers "Opgøret" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Flachs.
Detaljer
Fulde navn:
Tom Becker