Bog & idéTom Hillenbrand

Bøger skrevet af Tom Hillenbrand

Læs mere om Tom Hillenbrand
2 produkter
2 produkter
Drohnenland
DrohnenlandTom Hillenbrand
109,95 DKK
Lydbog
(0)
Drohnenland
Der Kaffeedieb
Der KaffeediebTom Hillenbrand
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Der Kaffeedieb

Mere om Tom Hillenbrand

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Tom Hillenbrand. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Hillenbrand.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig tysk.
- "Der Kaffeedieb" udgivet af SAGA Egmont - "Drohnenland" udgivet af SAGA Egmont

Bøger af Tom Hillenbrand

Du kan købe to bøger af Tom Hillenbrand her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Hillenbrands bøger kommer bare som lydbog. Hillenbrands bøger er desuden skrevet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: SAGA Egmont.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Der Kaffeedieb" af Tom Hillenbrand

Hos Bog & idé er "Der Kaffeedieb" tilgængelig som lydbog. Tom Hillenbrands "Der Kaffeedieb" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på tysk og er udgivet af SAGA Egmont.

"Drohnenland" af Tom Hillenbrand

"Drohnenland" kan købes som lydbog. Når du køber "Drohnenland" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er gennemført. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på tysk.
Detaljer
Fulde navn:
Tom Hillenbrand