Bog & idéTom Lundskær-Nielsen

Bøger skrevet af Tom Lundskær-Nielsen

Læs mere om Tom Lundskær-Nielsen
1 produkter
1 produkter
Danish - An Essential Grammar
Danish - An Essential GrammarTom Lundskær-Nielsen
589,95 DKK
Hæftet
(0)
Danish - An Essential Grammar

Mere om Tom Lundskær-Nielsen

Vi har hos Bog & idé flere bøger fra Tom Lundskær-Nielsen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Lundskær-Nielsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Prepositions in old and middle English" i serien "North-Western European language evolution" udgivet af Odense University Press - "Prepositions in English Grammars until 1801" i serien "Rask Supplement" udgivet af University Press of Southern Denmark. Modern Humanities Research Association - "Danish - An Essential Grammar" udgivet af Routledge - "Introduction to Scandinavian Phonetics" udgivet af Alfabeta

Mere om Tom Lundskær-Nielsens bøger

Tom Lundskær-Nielsen har fire bøger online her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Lundskær-Nielsens bøger kommer bare som hæftet. Derudover er bøgerne fra Lundskær-Nielsen inddelt i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Prepositions in old and middle English" af Tom Lundskær-Nielsen

Det er muligt at købe Tom Lundskær-Nielsens "Prepositions in old and middle English" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "North-Western European language evolution". Bogen kan købes online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Odense University Press.

"Prepositions in English Grammars until 1801" af Tom Lundskær-Nielsen

Det er muligt at købe Tom Lundskær-Nielsens "Prepositions in English Grammars until 1801" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Rask Supplement". Det er University Press of Southern Denmark. Modern Humanities Research Association, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Tom Lundskær-Nielsen