Bog & idéTom Steffensen

Bøger skrevet af Tom Steffensen

Læs mere om Tom Steffensen
2 produkter
2 produkter
Samfundsvidenskabernes forudsætninger
Samfundsvidenskabernes forudsætningerHarald Grimen
389,95 DKK
Hæftet
(0)
Samfundsvidenskabernes forudsætninger
Undersøg litteraturen!
BOEGERTILSTAERKPRIS
Undersøg litteraturen!Tom Steffensen
269,96 DKK
Hæftet
(1)
Undersøg litteraturen!

Mere om Tom Steffensen

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Tom Steffensen. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Steffensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Undersøg litteraturen!" udgivet af Akademisk Forlag - "Skolens praksis" udgivet af Dafolo

Bøger skrevet af Tom Steffensen

Tom Steffensen har to bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Steffensens bøger kommer i samtlige formater. Steffensens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Undersøg litteraturen!" af Tom Steffensen

Hos Bog & idé er "Undersøg litteraturen!" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Akademisk Forlag.

Tom Steffensen "Skolens praksis"

"Skolens praksis" kan købes som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Dafolo, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Tom Steffensen