Bog & idéTomás González

Bøger skrevet af Tomás González

Læs mere om Tomás González
3 produkter
3 produkter
Det vanskelige lys
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det vanskelige lysTomás González
215,76 DKK
Hæftet
(5)
Det vanskelige lys
Abraham blandt banditter
BOEGERTILSTAERKPRIS
Abraham blandt banditterTomás González
240,66 DKK
Hæftet
(0)
Abraham blandt banditter
Tiden ved Stillehavet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tiden ved StillehavetTomás González
307,06 DKK
Hæftet
(1)
Tiden ved Stillehavet

Mere om Tomás González

Hos Bog & idé kan du bare købe en enkelt bog af Tomás González. Det er "Det vanskelige lys". Det er Editorial Aurora Boreal, der har udgivet den på dansk. "Det vanskelige lys" er desuden tilknyttet serien "Roman".

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Det vanskelige lys" af Tomás González

Det er muligt at købe Tomás González' "Det vanskelige lys" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Roman". Det er Editorial Aurora Boreal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Tomás González fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Tomás González