Bog & idéTomas Lauri (ed.)

Bøger skrevet af Tomas Lauri (ed.)

Læs mere om Tomas Lauri (ed.)
2 produkter
2 produkter
Contemporary Copenhagen : Vilhelm Lauritzen Architects
Contemporary Copenhagen : Vilhelm Lauritzen ArchitectsTomas Lauri (ed.)
529,95 DKK
Indbundet
(0)
Contemporary Copenhagen : Vilhelm Lauritzen Architects
Dorte Mandrup Arkitekter
Dorte Mandrup ArkitekterTomas Lauri (ed.)
429,95 DKK
Indbundet
(0)
Dorte Mandrup Arkitekter

Mere om Tomas Lauri (ed.)

Der er en del bøger skrevet af Tomas Lauri (ed.) tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra -.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Contemporary Copenhagen : Vilhelm Lauritzen Architects" udgivet af Arvinius + Orfeus Publishing - "Dorte Mandrup Arkitekter" udgivet af Arvinius + Orfeus Publishing

Bøger skrevet af Tomas Lauri (ed.)

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Tomas Lauri (ed.) hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan kun finde -s bøger som indbundet. Bøgerne af - er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Arvinius + Orfeus Publishing.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Tomas Lauri (ed.)s "Contemporary Copenhagen : Vilhelm Lauritzen Architects"

Det er muligt at købe Tomas Lauri (ed.)s "Contemporary Copenhagen : Vilhelm Lauritzen Architects" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Arvinius + Orfeus Publishing.

Tomas Lauri (ed.) "Dorte Mandrup Arkitekter"

Det er muligt at købe Tomas Lauri (ed.)s "Dorte Mandrup Arkitekter" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes online hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Arvinius + Orfeus Publishing.
Detaljer
Fulde navn:
Tomas Lauri (ed.)