Bog & idéTommy J. Johnsen

Bøger skrevet af Tommy J. Johnsen

Læs mere om Tommy J. Johnsen
2 produkter
2 produkter
Sundhedsfremme i teori og praksis
Sundhedsfremme i teori og praksisTorben K. Jensen
119,00 DKK
PDF
(0)
Sundhedsfremme i teori og praksis
Sundhedsfremme i hverdagen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sundhedsfremme i hverdagenCliff Kaltoft
242,96 DKK
Hæftet
(0)
Sundhedsfremme i hverdagen

Mere om Tommy J. Johnsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger af Tommy J. Johnsen. På listen nedenfor har du Johnsens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sundhedsfremme i hverdagen" udgivet af Gyldendal - "Sundhedsfremme i teori og praksis" udgivet af Philosophia

Bøger af Tommy J. Johnsen

Du kan bestille to bøger af Tommy J. Johnsen her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra Johnsen som hæftet. Johnsens bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Sundhedsfremme i hverdagen" af Tommy J. Johnsen

"Sundhedsfremme i hverdagen" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Tommy J. Johnsen "Sundhedsfremme i teori og praksis"

"Sundhedsfremme i teori og praksis" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Philosophia.
Detaljer
Fulde navn:
Tommy J. Johnsen