Bog & idéTommy P. Christensen

Bøger skrevet af Tommy P. Christensen

Læs mere om Tommy P. Christensen
5 produkter
5 produkter
Styr på rødderne? Introduktion til slægtsforskning
BOEGERTILSTAERKPRIS
Styr på rødderne? Introduktion til slægtsforskningTommy P. Christensen
149,36 DKK
Indbundet
(0)
Styr på rødderne? Introduktion til slægtsforskning
Fra krig og besættelse til fred og ingen fare
Fra krig og besættelse til fred og ingen fareTommy P. Christensen
39,95 DKK
EBOG
(0)
Fra krig og besættelse til fred og ingen fare
Amagers industrialisering - begyndelsen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Amagers industrialisering - begyndelsenTommy P. Christensen
165,96 DKK
Indbundet
(0)
Amagers industrialisering - begyndelsen
Fra drøm til bog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fra drøm til bogTommy P. Christensen
124,46 DKK
Hæftet
(0)
Fra drøm til bog
Hvad falder af birket?
Hvad falder af birket?Tommy P. Christensen
39,95 DKK
EBOG
(0)
Hvad falder af birket?

Mere om Tommy P. Christensen

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Tommy P. Christensen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Christensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hvad falder af birket?" i serien "Dansk Politihistorie" udgivet af SAGA Egmont - "Fra krig og besættelse til fred og ingen fare" i serien "Dansk Politihistorie" udgivet af SAGA Egmont - "Styr på rødderne? Introduktion til slægtsforskning" udgivet af Olde Cranich Hamneda - "Fra drøm til bog" udgivet af Olde Cranich Hamneda¤i samarbejde med AOF Frederiksberg-København - "Fra drøm til bog" udgivet af Olde Cranich Hamneda - "Styr på rødderne? Introduktion til slægtsforskning" udgivet af Olde Cranich Hamneda - "De gamle" i serien "Kulturhistoriske bidrag" udgivet af Fremad - "Det arbejdende folks kulturhistorie" udgivet af SID Fremad - "Amagers industrialisering - begyndelsen" udgivet af Sundby Lokalhistoriske Forening og Arkiv¤Olde Cranich Hamneda

Bøger af Tommy P. Christensen

Du kan bestille ni bøger af Tommy P. Christensen her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Du kan købe Tommy P. Christensen bøger i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Christensen skrevet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Hvad falder af birket?" af Tommy P. Christensen

Hos Bog & idé er "Hvad falder af birket?" tilgængelig som ebog. Med "Hvad falder af birket?" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af serien "Dansk Politihistorie". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af SAGA Egmont.

"Fra krig og besættelse til fred og ingen fare" af Tommy P. Christensen

Hos Bog & idé er "Fra krig og besættelse til fred og ingen fare" tilgængelig som ebog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Fra krig og besættelse til fred og ingen fare" på din enhed og begynde at læse. Bogen er med i serien "Dansk Politihistorie". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Tommy P. Christensen