Bog & idéTone Birkeland

Bøger skrevet af Tone Birkeland

Læs mere om Tone Birkeland
2 produkter
2 produkter
Barnelitteratur : sjangrar og teksttypar
Barnelitteratur : sjangrar og teksttyparIngeborg Mjør
479,95 DKK
Hæftet
(0)
Barnelitteratur : sjangrar og teksttypar
Norsk barnelitteraturhistorie
Norsk barnelitteraturhistorieKarin Beate Vold
569,95 DKK
INDBUNDET
(0)
Norsk barnelitteraturhistorie

Mere om Tone Birkeland

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Tone Birkeland. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Birkeland.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig nynorsk.
- "Barnelitteratur : sjangrar og teksttypar" udgivet af Cappelen Damm akademisk - "Norsk barnelitteraturhistorie" udgivet af Det Norske Samlaget

Bøger af Tone Birkeland

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Tone Birkeland hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Birkelands bøger fås i udvalgte formater. Birkelands bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Barnelitteratur : sjangrar og teksttypar" af Tone Birkeland

Hos Bog & idé er "Barnelitteratur : sjangrar og teksttypar" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på nynorsk og er udgivet af Cappelen Damm akademisk.

Tone Birkeland "Norsk barnelitteraturhistorie"

"Norsk barnelitteraturhistorie" kan købes online som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Det Norske Samlaget, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på nynorsk.
Detaljer
Fulde navn:
Tone Birkeland