Bog & idéTonje Haugli (red.)

Bøger skrevet af Tonje Haugli (red.)

Læs mere om Tonje Haugli (red.)
1 produkter
1 produkter
Instastrikk
InstastrikkTonje Haugli (red.)
199,95 DKK
Indbundet
(0)
Instastrikk

Mere om Tonje Haugli (red.)

Der er kun én bog af Tonje Haugli (red.) tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Instastrikk". Det er Hespetre forlag, der har udgivet den på norsk bokmål.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Instastrikk" af Tonje Haugli (red.)

Hos Bog & idé er "Instastrikk" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Hespetre forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på norsk bokmål.

Endnu en af Tonje Haugli (red.) fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Tonje Haugli (red.)