Bog & idéTonny Landy

Bøger skrevet af Tonny Landy

Læs mere om Tonny Landy
2 produkter
2 produkter
En sangers liv
En sangers livTonny Landy
99,95 DKK
EBOG
(0)
En sangers liv
En sangers liv
STREAM
En sangers livTonny Landy
119,95 DKK
Lydbog
(0)
En sangers liv

Mere om Tonny Landy

Der findes flere forskellige bøger af Tonny Landy på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Landy.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "En sangers liv" udgivet af Aschehoug - "Sangerens værksted" udgivet af Poul Kristensen - "En sangers liv" udgivet af Saga - "En sangers liv" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "En sangers liv" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Tonny Landys bøger

Der er fem tilgængelige bøger af Tonny Landy hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan bestille Tonny Landy bøger i flere formater. Landys bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"En sangers liv" af Tonny Landy

"En sangers liv" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Aschehoug, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Tonny Landy "Sangerens værksted"

Hos Bog & idé er "Sangerens værksted" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Poul Kristensen, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Tonny Landy