Bog & idéTorben Bang

Bøger skrevet af Torben Bang

Læs mere om Torben Bang
2 produkter
2 produkter
Cakenhagen
BOEGERTILSTAERKPRIS
CakenhagenTorben Bang
248,96 DKK
Indbundet
(0)
Cakenhagen
Cakenhagen
BOEGERTILSTAERKPRIS
CakenhagenTorben Bang
248,96 DKK
Indbundet
(0)
Cakenhagen

Mere om Torben Bang

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger skrevet af Torben Bang. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Bangs seneste bøger.
Bøgerne fra Torben Bang findes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Cakenhagen" udgivet af Tivoli a/s Cakenhagen - "Cakenhagen" udgivet af Tivoli a/s Cakenhagen - "Slotskager" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Torben Bang

Der er tre tilgængelige udgivelser af Torben Bang hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra Bang som indbundet. Bøgerne af Bang er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Cakenhagen" af Torben Bang

"Cakenhagen" er tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Tivoli a/s Cakenhagen.

"Cakenhagen" af Torben Bang

Det er muligt at købe Torben Bangs "Cakenhagen" som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes online hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Tivoli a/s Cakenhagen.
Detaljer
Fulde navn:
Torben Bang